logo depozitul de naturiste
×

Povestea brandului Alcos Bioprod incepe in anul 2005, cand Andrei si Lorica Apetrei, doi antreprenori ambitiosi, s-au intors in Romania dupa o experienta de 10 ani in Marea Britanie. Inspirandu-se din succesul proiectului lor imobiliar ecologic, numit Adnana Residence, au decis sa se dedice unui nou proiect indraznet. Andrei, cu experienta in domeniul imobiliar, si Lorica, pasionata de sanatate si terapii naturale, si-au unit fortele pentru a evidentia beneficiile plantelor asupra sanatatii si bunastarii generale.

 • - 13 %
 • - 13 %
 • - 13 %
 • - 13 %
 • - 13 %
 • Cu devotamentul lor pentru sanatate si convingerea ferma in beneficiile plantelor, au investigat potentialul terapeutic al plantelor precum canepa, extractele din canepa, plantele medicinale, coacazul si produsele apicole. Acestia au achizitionat o ferma abandonata in satul Siriu din judetul Constanta si au transformat-o intr-o ferma ecologica cu o suprafata de 35 de hectare.

  Echipa lor de specialisti in farmacologie, chimie alimentara si cosmetica s-a concentrat pe cercetare si dezvoltare pentru a obtine culturi de inalta calitate de canepa, plante medicinale, coacaz si nuci. Prin utilizarea tehnologiilor inovatoare, au reusit sa extraga uleiuri full extract si uleiuri esentiale ozonate, bogate in cannabinoizi, terpene, flavonoide si antioxidanti benefici. Acestea, combinate cu produse apicole precum mierea, polenul, propolisul, laptisorul de matca si altele, au dat nastere unor produse de inalta calitate cu beneficii variate pentru sanatate.

  Misiunea brandului Alcos Bioprod este sa ofere oamenilor oportunitati de imbunatatire a sanatatii si bunastarii generale prin produse organice, eficiente si fara efecte secundare. Prin solutii terapeutice inovatoare, acestia doresc sa ofere alternative naturale si sa completeze tratamentele traditionale.

  La Alcos Bioprod, veti descoperi o gama de produse premium, inclusiv ulei de canepa bio, obtinute din propriile lor culturi de canepa si extrase intr-un laborator certificat pentru calitate. Echipa lor pune la dispozitie si servicii de consultanta specializata gratuite pentru a va ajuta sa alegeti produsul adecvat nevoilor dumneavoastra.

  Indiferent daca incepeti doar sa explorati beneficiile produselor naturiste sau aveti deja experienta lor, la Alcos Bioprod veti gasi produse de inalta calitate, perfecte pentru dumneavoastra. In plus, veti beneficia de servicii de consultanta specializata gratuite. Prin alegerea produselor lor, aveti oportunitatea de a va imbunatati starea de sanatate cu solutii naturale si eficiente.