logo depozitul de naturiste
×

Catalysis este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de suplimente naturiste, bazate pe principiile biologiei moleculare si nutritiei ortomoleculare. Gama de produse Catalysis cuprine suplimente alimentare concepute pentru a completa nutritia dumneavoastra zilnica, dar si produse cosmetice cu efecte regenerante si reparatoare.

 • - 20 %
 • Oncoxin 90 capsule, Catalysis

  310 lei 248 lei
  Reducere 20 %
 • - 9 %
 • In Europa, linia de produse Catalysis este recunoscuta datorita suplimentelor complexe oferite, in special Viusid pulbere si Viusid solutie orala, doua produse pentru imbunatatirea activitatii sistemului imunitar.

  De asemenea, produsele Catalysis sunt dezvoltate in laboratoare de specialitate de catre specialisti din domeniul sanatatii, nutritionisti si dermatologi, impreuna ajutand la obtinerea celor mai eficiente si efecte.

  Avand o extindere in peste 70 de tari, Catalysis a reusit sa puna la dispozitia dumneavoastra produse de calitate Premium si cu efecte rapide in sustinerea imunitatii, regenerarii celulare sau prevenirea afectiunilor oncologice. Eficienta produselor a fost apreciata la nivel mondial, astfel incat, Prof. Eduardo Sanz Navares – Biologie Moleculara, unul dintre specialistii laboratoarelor Catalysis a fost apreciat in colectivul profesorului Alfred Gilman, distins cu Premiul Nobel pentru Medicina în 1994.

  Care sunt produsele Catalysis?

  • Ocoxin de la brandul Catalysis este un supliment alimentar inovator, cu efecte antioxidante si detoxifiante, sustinand sanatatea celulara si echilibrul organismului.
  • Oncoxin de la brandul Catalysis este un produs revolutionar, dezvoltat pentru sustinerea sanatatii in cazul afectiunilor oncologice, avand proprietati antioxidante si imunomodulatoare puternice.
  • Samponul Blue Cap 400 ml de la brandul Catalysis este un produs special creat pentru ingrijirea si tratarea afectiunilor scalpului, cum ar fi matreata si psoriazisul. Cu formula sa avansata, acest sampon calmeaza iritatiile, reduce descuamarea excesiva a pielii si confera un aspect sanatos si curat parului.


  Comanda produse Catalysis la cele mai bune preturi!