logo depozitul de naturiste
×

CH Alpha - colagen lichid pentru cresterea mobilitatii, pentru sustinerea sanatatii organismului si pentru imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi! Din aceasta gama mai fac parte CH Alpha Plus, conceput pentru a servi ca adjuvant in ameliorarea disconfortului osteoarticular, CH Alpha Gel, un produs destinat mentinerii sanatatii articulatiilor, Ch Alpha Osteo Colagen Bioactiv ajuta la mentinerea sanatatii structurii osoase, prevenind complicatiile osteoporozei si Qyra Colagen lichid pentru infrumusetare.

Comanda produse Ch Alpha la cel mai bun pret!

 • - 18 %
 • CH Alpha Plus

  168 lei 138 lei
  Reducere 18 %
 • - 20 %
 • CH Alpha Osteo

  150 lei 120 lei
  Reducere 20 %
 • - 25 %
 • Qyra Colagen lichid

  153 lei 115 lei
  Reducere 25 %

  Suplimentele CH Alpha Plus, CH Alpha Osteo, CH Alpha Gel si Qyra Colagen lichid sunt o alegere excelenta pentru sustinerea si mentinerea sanatatii articulatiilor si epidermei!

  Formulele acestor produse sunt realizate in laboratoarele din Germania, iar de-a lungul timpului s-au bucurat de multe aprecieri atat din partea persoanelor care le-au folosit, cat si din partea specialistilor din domeniul sanatatii care le-au utilizat in numeroase clinici de recuperare si de infrumusetare. Formulele inovatoare, brevetate detin numeroase premii si distinctii in ceea ce priveste piata de suplimente naturale si sunt utilizate cu succes de milioane de oameni, pentru imbunatatirea calitatii vietii.


  Gama de produse CH Alpha:

  • CH Alpha Plus: este un complex de FORTIGEL, o formula brevetata Peptide Bioactive de Colagen, Vitamina D, Vitamina C, Seleniu, extract din fructe de maces. Suplimentul CH Alpha Plus aduce protectie cartilajelor, tendonelor si ligamentelor, ajutand la recapatarea mobilitatii in cazul afectiunilor articulare. CH Alpha Plus imbunatateste starea articulatiilor, reducand disconfortul si durerile resimtite la nivelul coloanei vertebrale, restabileste stuctura osoasa, musculara, a vaselor de sange. Pe scurt, CH Alpha Plus participa in toate procesele tesuturilor conjunctive de la nivelul intregului organism, redand mobilitatea si starea de bine. 
  • CH Alpha Gel cu colagen: se poate utiliza odata cu administrarea CH Alpha Plus pentru reducerea durerilor articulare reumatice. Efectul este rapid pentru ca este stimulata microcirculatia de la nivelul zonei inflamate. Pentru cele mai bune rezultate este recomandabil a se administra impreuna cu CH Alpha Plus, pentru o recuperare mai rapida si mai eficienta. De asemenea, CH Alpha Gel cu colagen se absoarbe rapid la nivelul articulatiilor pentru reducerea rigiditatii incheieturilor si a durerilor. 
  • CH Alpha Osteo: utilizeaza tehnologia FORTIBONE, alaturi de L-lactat si vitamina D3, oferind in acest fel suport mentinerii structurii osoase. Printre beneficiile importante oferite de CH Alpha Osteo regasim capacitatea de stimulare a osteoblastelor, mentinerea structurii si rezistentei sistemului osos, prevenirea demineralizarii osoase si complicatiile ce intervin in urma acestora precum osteoporoza. 
  • Qyra Colagen lichid: sunt fiole cu colagen lichid pentru infrumusetare si pentru restabilirea echilibrului tenului. Are o formula speciala, care ajuta la estomparea ridurilor fine de expresie, imbunatateste astepectul pielii, reda sanatatea, fermitatea, elasticitatea, finetea si luminozitatea pielii din interior. Qyra Colagen lichid are efect anti-imbatranire si este recomadat indiferent de varsta pe care o aveti, pentru imbunatatirea aspectului tenului. De asemenea, Qyra Colagen lichid ajuta la reducerea petelor cutanate, redand aspectul sanatos al pielii.

  Produsele CH Alpha sunt ideale pentru revitalizarea si regenerarea intregului organism, imbunatatind calitatea vietii. Alegeti varianta care vi se potriveste cel mai bine si care raspunde cerintelor dumneavoastra!