logo depozitul de naturiste
×

COS Laboratories va ofera gama premium de suplimente naturale la cele mai bune preturi!
Suplimentele realizate de laboratoarele COS contin concentratii optime de substante active astfel incat ne ofera cu fiecare capsula doza necesara pentru mentinerea sanatatii intregului organism!
COS Laboratories excelenta in realizarea suplimentelor naturale la cele mai inalte standarde UE.

Dedicati mentinerii sanatatii si cresterii calitatii vietii, specialistii de la COS Laboratories au reusit sa realizeze o gama complexa de multivitamine si minerale necesare mentinerii sanatatii si prevenirii diferitelor afectiuni cronice sau acute.


Pe langa un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta, gama de vitamine si minerale COS Laboratories ne ofera necesarul zilnic de oligoelemente si micronutrienti necesari sustinerii metabolismului, cresterii imunitatii, mentinerii unui nivel optim de antioxidanti la nivelul organismului. 
Asfel vom descoperi suplimente din gama de vitamine B

Vitamina B9 Acid folic COS Laboratories
- un produs indispensabil in peroada de preconceptie si conceptie. Proprietatile vitaminei B9  sunt remarcabile in principal datorita capacitatii de a stimula buna dezvoltare a tubului neural si prevenirea malformatiilor in perioada de dezvoltare a embrionului. Efectele insa sunt mai ample acesta actionand asupre imbunatatireii functiilor neuronale, protejarea structurii ADN de actiunea stresului oxidativ si radicalilor liberi si  sustinerea dezvoltarii tesutului matern pe perioada sarcinii.
Vitamina B6  COS Laboratories - sustine buna dezvoltare a tesutului nervos si amelioreaza starile de epuizare fizica sau psihica
Vitamina C 1000 COS Laboratories - vitala in procesul de coagulare a sangelui si producerea de colagen  - necesar lubrifierii articulatiilor , refacerii tesutului conjunctiv - ligamente, tendoane, cartilaje. Recunoscuta pentru proprietatile antioxidante sustine buna functionare a sistemului imunitar si eliminarea toxinelor de la nivelul organismului.
Vitamina B100 COS Laboratories, Vitamina B12 COS Laboratories, Vitamina D3 COS Laboratories, Zinc COS Laboratories, Vitamina B9 COS Laboratories