logo depozitul de naturiste
×

Siberian Secret formula speciala antimahmureala!
Cu Siberian Secret Antimahmureala va puteti bucura de petreceri fara a mai intampisan senzatiile neplacute ale mahmurelii si va veti recapata starea de sobrietate rapid!

Acum si in Romania, Siberian Secret antimahmureala la cel mai bun pret Garantat!

 • - 60 %
 • SIBERIAN SECRET DRIVE Antimahmureala 18 buc

  TRANSPORT GRATUIT
  450 lei 178 lei
  Reducere 60 %
 • - 64 %
 • SIBERIAN SECRET DRIVE Antimahmureala 30 buc

  TRANSPORT GRATUIT
  750 lei 269 lei
  Reducere 64 %
 • - 40 %
 • - 40 %
 • - 40 %
 • - 40 %
 • Siberian Secret Antimahmureala reprezinta alegerea ideala in cazul in care sunteti  sofer, sportiv, iubitor de viata si petreceri!

  Cu 4 formule speciale, Siberian Secret reprezinta secretul antimahmureala si va ofera sansa de a va recupera rapid dupa petreceri.


  Siberian Secret Drive Antimahmureala are o formula speciala care va ajuta atat in recapatarea sobrietatii rapid cat si in revitalizarea organsimului, reimprospatarea respiratiei si activarea metabolismului astfel incat sa va bucurati mereu de activitatile idin cadrul petreceriloor/ evenimentelor fara a va simti slabit sau mahmur a doua zi. In plus acesta formula sustine puterea de concentrare astfel incat sa puteti conduce cu aceeasi eficienta.

  Siberian Secret Energy  Antimahmureala este o varianta dedicata persoanelor cu o viata activa si portivilor. Formula speciala Siberian Secret Energy creste tonusul organismului, reduce mahmureala si revitalizeaza intregul organism.

  Siberian Secret Party
   Antimahmureala este pentru iubitorii de viata si petreceri. Are efect atat antimahmureala cat si revitalizant ameliorand senzatiile de oboseala sau stres. Cu Siberian Secret Party va recapatati rapid starea de spirit si buna dispozitie.

  Formula cu gust de afine Siberian Secret Love Antimahmureala ofera efect antimahmureala si va ajuta sa va recapati rapid starea de sobrietate insa totodata creste si atractia sexuala astfel incat fiecare petrecere sa fie de neuitat. 

  Siberian Secret Antimahmureala va ofera astfel 4 alternative de a va bucura mereu de evenimente si petreceri fara senzatia de mahmureala.
  Formula Siberian Secret - Eficienta, rapida fara reactii adverse!
  Siberian Secret Antimahmureala nu are efect instantaneu!