logo depozitul de naturiste
×

Romherba este unul din liderii principali in productia si distributia de suplimente naturiste din Romania. Calitatea produselor Romherba se reflecta in fiecare produs, acestea oferind nenumarate beneficii pentru organismul nostru.

Romherba detine laboratoare proprii de cercetare si prelucrare a pulberilor si extractelor din plante, oferind o gama variata de suplimente naturale, toate dedicate mentinerii sanatatii si cresterii bunastarii organismului nostru.


Comanda si tu acum produse Romherba la cele mai bune oferte!

 • - 58 %
 • HepaStop Forte

  260 lei 110 lei
  Reducere 58 %
 • - 58 %
 • HepaStop Forte - 2 buc

  520 lei 220 lei
  Reducere 58 %
 • - 58 %
 • HepaStop Forte - 3 buc

  780 lei 330 lei
  Reducere 58 %
 • - 60 %
 • HepaStop Forte - 4 buc

  TRANSPORT GRATUIT
  1040 lei 420 lei
  Reducere 60 %

  Romherba beneficiaza de laboratoare proprii de cercetare si prelucrare a pulberilor si extractelor din plante, ceea ce ne ofera o gama variata de suplimente naturale dedicate mentinerii si imbunatatirii starii noastre de sanatate.

  Produsele Romherba sunt formulate cu concentratii optime pentru a oferi celulelor noastre tot ce este mai bun. Acestea sunt produse premium create pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, sustinerea activitatii imunitare si cresterea randamentului organismului. Ele ofera suport in gestionarea afectiunilor cronice sau acute.

  Cu o experienta de peste 10 ani, Romherba investeste constant in cercetare si tehnologia de productie a suplimentelor alimentare din gama de produse.

  Romherba se afla printre principalele branduri autohtone de produse naturale de inalta calitate, conform standardelor UE. Toata gama de produse este dezvoltata pentru a raspunde nevoilor frecvente ale utilizatorilor in ceea ce priveste sustinerea si imbunatatirea sanatatii.

  In gama Romherba, veti gasi produse dedicate sustinerii activitatii imunitare - Imunitate Forte, imbunatatirii mobilitatii si reducerea inflamatiilor osteoarticulare - Inoxitol, Flexok, Colagen BIO, produse pentru imbunatatirea functiilor neurocerebrale - Neuroexpert, sau pentru gestionarea diabetului in diferite stadii - Sanoglucid Forte, Sanoglucid Rapid, Inozitol pentru reducerea riscului de neuropatii diabetice si prevenirea complicatiilor acestora.

  De asemenea, amintim un produs utilizat atat in tara, cat si in UE, pentru sustinerea functiilor hepatice, reducerea viremiei, detoxifierea ficatului si stimularea regenerarii acestuia - HepaStopForte. Acesta este recomandat ca adjuvant de catre specialisti in toate afectiunile hepatice, datorita actiunii sale ample si capacitatii de a stimula regenerarea tesutului hepatic.

  Comanda produse Romherba la cel mai bun pret!