logo depozitul de naturiste
×

Produsele Zeolit Spectrum pentru mentinerea sanatatii dvs!

Zeolit Spectrum este un dispozitiv natural medical, capabil sa stimuleze eliminarea radicalilor liberi (metale grele - arseniu, plumb, mercur, cadmiu) si stresului oxidativ din organism, intr-un mod sigur, practic si eficient. Totodata, Zeolit Spectrum contribuie la consolidarea peretelui intestinal, intarind sistemul imunitar si sprijinid organismul in diverse afectiuni si terapii invazive.

Zeolit Spectrum este unul dintre cele mai bune suplimente alimentare de pe piata, cu ajutorul caruia poti sa urmezi o cura de detoxifiere eficienta si prin care sa-ti cureti organismul!

Detalii, oferte si promotii pentru Zeolit Spectrum gasiti mai jos. Cel mai bun pret si Transport Gratuit!


 • - 20 %
 • Zeolit Spectrum 200 capsule

  198 lei 158 lei
  Reducere 20 %
 • - 20 %
 • - 20 %
 • Zeolit Spectrum Pachet 3 bucati

  TRANSPORT GRATUIT
  594 lei 474 lei
  Reducere 20 %
 • - 25 %
 • Zeolit Spectrum 100 capsule

  123 lei 92 lei
  Reducere 25 %

  ZeolitSpectrum - singurul zeolit certificat pentru uz intern. Produsul este un dispozitiv medical natural CE1254.

  100% clinoptilolit procesat printr-o tehnologie unica, patentata.

  Clinoptilolitul - zeolit mineral vulcanic este cel mai puternic detoxifiant natural din intreaga lume. Roca naturala de zeolit-clinoptilolit ajuta la curatarea organismului de toxinele din mediu. Zeolitul clinoptilolit este utilizat pentru a elimina otravurile si substantele nocive care ne secatuiesc de energie: plumb, arsenic, cadmiu, nichel, uraniu, mercur, amoniac etc. Dar si reziduurile altor medicatii alopate, bacteriile si virusii patogeni.


  Care sunt beneficiile Zeolit Spectrum?

  • Are o capacitate exceptionala de a curata organismul si de a restabili echilibrul intregului organism;
  • Creste capacitatea personala de munca si sport;
  • Intareste sistemul imunitar si protejeaza impotriva radicalilor liberi;
  • Imbunatateste energia si elimina epuizarea;
  • Are un efect pozitiv asupra unei game de afectiuni de sanatate;
  • Reduce in mod evident efectele negative ale chimioterapiei si ale altor terapii invazive;
  • Elimina reziduurile toxice dupa administrarea antibioticelor si antiinflamatoarelor;
  • Reduce nivelul aciditatii din organism, regleaza valoarea pH-ului, avand rol imunostimulator;
  • Ajuta in curele de slabire;
  • Are capacitatea de a inhiba dezvoltarea celulelor maligne, declandsand apoptoza – anihilarea celulelor cancerose.

  Detoxifierea organismului cu Zeolit Spectrum

  La momentul actual, traim intr-o societate arhi-poluata si din ce in ce mai toxica pentru organismul nostru. In urma studiilor de specialitate, s-a descoperit ca 90% din afectiunile organismului uman se datoreaza unui exces de metale grele si toxine, care provoaca in corp dezechilibre semnificative. De asemenea, alimentele procesate la care avem acces cu totii, fructele si legumele stropite cu pesticide, aerul poluat, tigarile si alcoolul, reprezinta factorii principali in intoxicatia cu metale grele. 

  Prin procesul de detoxifiere putem preveni o parte din afectiunile ce au baza virala, bacteriana sau inflamatorie. Zeolit Spectrum ajuta la eliminarea toxinelor si reziduurilor acumulate in organism, ajutand celulele sa functioneze optim, iar activitatea sistemului imunitar sa fie axata pe procesele de protejare a sanatatii. Mai mult decat atat, Zeolit Spectrum ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal si protejeaza peretii gastrointestinali.


  Zeolit Spectrum pentru un sistem imunitar puternic!

  Conform studiilor efectuate de-a lungul timpului, s-a observat ca administrarea in cantitati mai mari de zeolit intareste si sustine eficent sistemul nostru imunitar. Zeolit Spectrum are o activitate antioxidativa foarte ridicata, inlaturand stresul oxidativ si impiedicand formarea de radicali liberi.

  De asemenea, s-a demonstrat clinic ca zeolitul pur, microactivat, are capacitatea de a regla metabolismul, impiedicand formarea radicalilor liberi, dar mai ales a unor specii de oxygen reactive (ROS). Totodata, concetratiile mici de microzeolit au indus un efect antiviral foarte scazut, ba chiar activitatea virala nu a putut fi observata, in timp ce concentratiile mai mari de zeolit au indus un efect inhibitor semnificativ la proliferarea virala.


  Imbunatatirea ferilitatii la barbati cu Zeolit Spectrum!

  Dezintoxicarea realizata prin administrarea de Zeolit Spectrum este o alternativa eficienta pentru ameliorarea infertilitatii masculine. De ce? Deoarece, cel mai adesea, sterilitatea aparuta la barbati este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicatiei cu substante precum xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele sau aditivi alimentari. 


  Comanda si tu acum Zeolit Spectrum, pentru o viata sanatoasa si plina de energie!