logo depozitul de naturiste
×

Freeways este un brand cu 100% capital romanesc, cunoscut pentru gama variata de produse, inclusiv uleiuri esentiale, alimente bio (cafea terapeutica si ciocolata calda terapeutica), suplimente naturale, minerale lichide si dispozitive medicale. Freeways se afla in fruntea producatorilor autohtoni si este o sursa de sanatate din natura pentru intreaga familie, indiferent de varsta.

Ormus, Freeways

TRANSPORT GRATUIT
665 lei

Stem 24+, Freeways

TRANSPORT GRATUIT
945 lei

Specialistii Freeways au o experienta de peste 15 ani in piata de suplimente din Romania si au facut din sustinerea calitatii vietii o prioritate. Brandul se remarca prin laboratoarele proprii de studiu si cercetare, fabrica proprie de productie si standardele internationale ridicate de calitate si control. Gama diversificata de produse Freeways acopera principalele nevoi pentru mentinerea sanatatii si combina tehnologia de ultima generatie cu conceptul de wellness.

Principalele game de produse Freeways includ:

  • Gama de Nutritie: Aceasta include suplimente pe baza de extracte si pulberi de plante, 100% naturale, cu o biodisponibilitate ridicata la nivel celular. Printre cele mai cunoscute produse se numara variantele cu Bromelaina - Brain, Cardio, Liver, Uris, Glicemo, Relax, Slim, Optilk, Prostate, Colon sau Digestive. De asemenea, sunt disponibile vitamine, minerale, microalge si extracte de plante precum Chlorella, Garcinia, Carbune activ, Chitosan, Complex B Natural, Maslin extract, Seleniu natural, L –Arginina, Astragalus, Siliciu, Passiflora, Aloe, Vitamina C Naturala si multe altele.
  • Gama de Uleiuri Esentiale: Aceasta gama ofera suport pentru mentinerea sanatatii si este destinata utilizarii interne si externe, precum si in aromaterapie. Uleiurile esentiale Freeways combina cele mai pretioase uleiuri cu proprietati benefice pentru sistemul nervos, respirator, renal, pulmonar si articular.
  • Gama de Minerale Lichide: Aceasta gama include cele mai importante minerale coloidale necesare pentru imbunatatirea si sustinerea sanatatii intregului organism, cum ar fi Fierul, Manganul, Cuprul si Zincul.
  • Gama de Cafea Terapeutica si Ciocolata Calda: Produsele din aceasta gama sunt concepute pentru a oferi beneficii terapeutice, aducand in acelasi timp placerea gustului in rutina zilnica.

Descoperiti gama de produse Freeways si beneficiati de programele de sanatate dezvoltate de unul dintre cei mai importanti si apreciati producatori de suplimente din Romania!