logo depozitul de naturiste
×

Genacol

  • -43 %
Genacol

Genacol

Brand: Darmaplant

Cantitate: 90 capsule

190 lei   108 lei (TVA inclus)
Reducere 43 %   

Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
telefon depozitul de naturiste
Plata si Transport

Livrarea produsului Genacol se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Descriere Genacol

Genacol este un supliment nutritiv conceput pe baza unor ingrediente eficiente in stimularea sintezei de colagen. Datorita continutului de aminoacizi, acest produs actioneaza precum o matrice unica in organism si sustine productia de colagen in tot corpul, la nivelul pielii, dar si al cartilajelor, al tendoanelor, al oaselor, al articulatiilor si al muschilor.

Este recunoscut faptul ca prin administrarea unui supliment de colagen hidrolizat, precum este produsul Genacol, este imbunatatita producerea de cartilaj. Administrarea acestui produs ofera un aport nutritional valoros pentru structurile osoase in timpul imbatranirii, deoarece furnizeaza cele cinci tipuri de colagen.

Beneficii Genacol
- sprijina eficient tendoanele, dar reprezinta un sprijin si pentru persoanele cu fibromialgie.
- contribuie, la regenerarea pielii
- ajuta la reducerea aparitiei ridurilor si a altor afectiuni ale pielii.
- furnizeaza organismului secventele de aminoacizi care sustin regenerarea si sinteza de noi proteine pe durata somnului
- produsul Genacol va ajuta sa va bucurati de un somn odihnitor.
- suplimentul Genacol este recomandat femeilor si barbatilor cu afectiuni inflamatorii, precum artrita, artroza, coxartroza, dureri musculare, dureri de maini, dureri de spate, dureri de genunchi, de sold si de umeri.
- poate fi utilizat, de asemenea, de persoanele care isi doresc sa ramana active fizic
- este esential in inflamatii articulare cauzate de excesul de greutate sau de obezitate.

Genacol este util sportivilor de performanta, care doresc sa se refaca eficient dupa antrenamente intense, dar si celor care au suferit accidente sau fracturi si doresc o recuperare mai rapida. Este un produs sigur, lipsit de efecte negative, care nu interactioneaza cu alte terapii si este bine tolerat de catre organism.

Ingrediente active Genacol

Este dovedit stiintific ca administrarea a 1200 mg/zi de hidrolizat de colagen reduce durerea la nivelul tuturor articulatiilor. Eficienta produsului este determinata de continutul de hidrolizat de colagen si vitamina C, care este o vitamina importanta in sustinerea procesului de sinteza a colagenului.

Genacol tehnologie, performanta eficienta maxima

Datorita tehnologiei unice numita AminoLock, Genacol ajuta organismul sa absoarba moleculele de colagen in proportie de 98%. Este un produs eficient in imbunatatirea metabolismului natural al organismului de producere a colagenului. Dupa administrare, hidrolizatul de colagen estre absorbit rapid in tractul gastro-intestinal, iar apoi secventele de aminoacizi din hidrolizatul de colagen, obtinute prin tehnologia Aminolock, patrund in tesutul catilaginos al articulatiilor.

Hidrolizatul de colagen stimuleaza apoi sinteza celor mai importante cinci tipuri de colagen din organism. 


Mod de administrare Genacol

Se administreaza la copiii de peste 14 ani si la adulti in doza de 3 capsule pe zi seara si este recomandat consumul zilnic a cel putin 1,5 litri de apa. Persoanele care au participat la studiile clinice au resimtit o imbunatatire a flexibilitatii la nivelul articulatiilor in aproximativ 3 luni de la inceperea terapiei.

Se recomanda administrarea produsului Genacol pentru a sustine ameliorarea durerilor articulare, a imbunatati sanatatea cartilajelor si refacerea acestora, cat si pentru a asigura o functionare normala a articulatiilor. Contribuie, de asemenea, la o recuperare mai rapida dupa accidente sau fracturi si este recomandat sportivilor pentru a favoriza o recuperare rapida si fara efort. Persoanele care vor folosi acest supliment nutritiv vor beneficia de un somn odihnitor.

Forma de prezentare: Flacon 90 capsule

Testimoniale Genacol

Adauga testimonial